SPORTFESTIVAL @AMB

Op vrijdag 3 juni bieden we jullie een sportieve start van het weekend aan.

We hebben 2 sportevenementen in de aanbieding met een zeer gezellige after party met drank, hamburgers en een DJ-set.

Met de opbrengst van al onze sportieve GIP’s investeren we in testmateriaal om onze sportopleiding nog wetenschappelijker te kunnen maken.

DE HAMBURGERRUN

Een recreatieve loop van 5km waar je onderweg je eigen hamburger samenstelt en deze aan de finish voor je laat klaarmaken om dan lekker te verorberen.

AFSLUITEN VOORINSCHRIJVINGEN = 1 juni

AFSLUITEN DAGINSCHRIJVINGEN = 3 juni 18u45

START = 19u00

AANMELDEN = Sportplein Atheneum Bilzen, Sint Martinusstraat 3, Bilzen

START & FINISH = Sportplein Atheneum Bilzen

TO KNOW: Kleedkamers aanwezig (geen douches), beveiligde bagage drop off, veel sfeer en gezelligheid.

DE JVL CYCLING TOUR

Een hoog sportieve fietstocht. Waan je een echte profrenner en rij met motorbegeleiding en begeleidende voertuigen ons parcours van 65km. We blijven in groep en streven naar een tempo tussen de 30 en 35km/h. We voorzien voorrang op de kruispunten, maar houden ons toch aan de geldende verkeersregels en blijven hoffelijk.

AFSLUITEN VOORINSCHRIJVINGEN = 1 juni

AFSLUITEN DAGINSCHRIJVINGEN = 3 juni 18u00

START = 18u30

AANMELDEN = Sportplein Atheneum Bilzen, Sint Martinusstraat 3, Bilzen

START & FINISH = Sportplein Atheneum Bilzen

TO KNOW: Kleedkamers aanwezig (geen douches), beveiligde bagage drop off, Rekken om de fiets aan op te hangen en zeker veel sfeer en gezelligheid.

NOTE: Deze rit is een eerbetoon aan Jos Vanderluyden, de persoon die zoveel jaren geleden achter de schermen de aanzet gaf om een wieleropleiding in Atheneum Bilzen te starten. We zijn hier op AMB niet vergeten wat hij voor ons betekende. Jos verliet ons in 2009 onverwacht tijdens het uitoefenen van zijn geliefde sport. Zijn beide zonen zaten toen bij ons op school en leven zoveel jaren later nog steeds een super actieve levensstijl waarbij ze anderen motiveren, naar het voorbeeld van hun vader. RIP Jos!

INSCHRIJVEN

AFFICHE & PARTNERS