Meteen naar de inhoud

Digitale rondleiding en bubbelbezoek

Wanneer een bubbelbezoek?

Helaas mogen we door Covid-19 geen opendeurdag organiseren en dienen we de aanwezigheid van ouders zoveel mogelijk te beperken.

Rondleidingen in school zijn (uitzonderlijk) mogelijk. Deze vinden plaats na 16u30, op afspraak, met maximum 3 personen, volgens de geldendeĀ veiligheidsmaatregelen (mondmasker, etc) en vooral voor wie een moeilijke toegang heeft tot digitale alternatieven.

Maak een afspraak via: ine.buekers@atheneumbilzen.be

Stap ondertussen gerust eens (digitaal) binnen ...

Aan de ingang van het leerlingensecretariaat heet de directeur jullie persoonlijk welkom. Vervolgens dwalen we even over de speelplaats en in de gangen. Zoals jullie zien dienen de leerlingen hun jas aan de kapstok buiten het lokaal te hangen. Maar genoeg gedoold. Op naar de klaslokalen! Neem onderweg gerust in kijkje in de taallessen van mevrouw Dreessen en de modelessen van mevrouw Cocco.

Na al die lessen is het tijd voor de speeltijd. Tien minuutjes later gaat de bel. Zien jullie die vakken daar op de speelplaats? Dat zijn de rijen van de leerlingen van het eerste en het tweede middelbaar. De leerkracht zal hen hier komen ophalen om terug naar de les te gaan. Voor de werkmannen onder de leerlingen gebeuren deze lessen vaak in het werkhuis. Hier kunnen ze gebruik maken van al de nodige machines. Aan het einde van de dag zitten de lessen van onze leerlingen er alweer op. Door het volgen van de juiste pijlen, komen ze ook in tijden van corona veilig terug bij de schooluitgang. Wij zijn er alvast klaar voor. Jullie ook?

Hopelijk hebben we jullie aan de hand van dit filmpje toch een beter zicht kunnen geven op onze school en hoe het voor de leerlingen is om deel uit te maken van het Atheneum Bilzen. Indien jullie nog vragen hebben mogen jullie deze zeker en vast aan ons bezorgen. Dan brengen we graag duidelijkheid.