Win een iPhone

Hoe kun je winnen?

De AMB-leerlingen van 6LOSP stampen van 27-29 mei 2022 een professioneel sportfestival uit de grond. Helaas kost organiseren geld en daarom deze inzamelactie.

We verkopen tombolatickets aan 5€/ticket en maken 1 persoon gelukkig met een iPhone. Alle niet-winnaars hebben ons dan gesteund in het vergaren van het nodige startbudget voor de sport-GIP van 2022. En als je het ticket bewaart dan kun je er een gratis basisconsumptie mee afhalen op onze GIP!

De trekking van het winnende lot gebeurt op 12/01/2022 op het sportplein van Atheneum Bilzen en levert alvast iemand een goede start van 2022 op! Het winnende nummer publiceren we hier. Tickets zijn verkrijgbaar via de leerlingen van LOSP of via de leerlingenraad.

Bij alle 500 verkochte tickets schenken we een iPhone 13, bij meer dan 400 een iPhone 12 pro, bij meer dan 300 een iPhone 12. We gaan hier niet flauw over doen, het is immers de bedoeling dat deze actie budget creëert ipv kost.

Een deel van de opbrengst gaat nadien ook naar de werking van de leerlingenraad. Op die manier kunnen ze allerhande leuke activiteiten blijven organiseren waar heel de school van kan genieten.