Ga naar de inhoud

!!! NIEUWE STUDIERICHTING !!!

TAAL & COMMUNICATIE

In deze studierichting leggen we nadruk op de verschillende aspecten van communicatie. Je leert je mannetje (of vrouwtje, of x-je) staan in een diverse en snel veranderende samenleving. 

PROJECTGERICHT

Je leert projecten, evenementen en campagnes ondersteunen. We passen de leerstof die we aanleren toe in echte situaties!

ICT-MINDED

Je leert niet alleen werken met de basistools Microsoft Word en Powerpoint, maar ook heel wat grafische programma’s en kantoorsoftware komen aan bod.

CREATIEF

Bij het uitwerken van projecten hoort natuurlijk ook het maken van reclamemateriaal. Een foldertje maken, een blog opstellen, een banner ontwikkelen … Dat leer je hier.

COMMUNICATIEF

Je leert je communicatievaardigheden toe te passen in diverse situaties: communicatie tussen personen, binnen een groep, klantvriendelijkheid, etc. Daarbij ga je bewust om met communicatiemiddelen en media.

TAALVAARDIG

Nederlands, Frans en Engels zijn voor jou niet nieuw meer. Je woordenschat wordt uitgebreid en je leert communiceren in verschillende contexten. Ook ga je een nieuwe taal leren: DUITS.

Lessentabel Taal & Communicatie