Ga naar de inhoud

Vanaf schooljaar 2022-2023 implementeert het Martinus Atheneum het volledig vernieuwde ‘Future of Fashion Forward Teaching’ (FFFT) programma. Een coaching traject met een naadloze doorstroom van 2de graad, naar 3degraad, en vervolgens naar het specialisatiejaar: Moderealisatie en Trendstudie. De close samenwerking met de arbeidsmarkt biedt van in het begin een heel mooi toekomstperspectief.

Door ons innovatieve en exclusieve lesmateriaal, in combinatie met de coaching door echte professionals kan je op een snelle manier een perfecte basis neerzetten waarbij je veel ervaring kan opdoen binnen de school zelf en in samenwerking met externe partners uit de modesector.

Moderealisatie en textielverzorging wordt als domeingebonden studierichting aangeboden in de 2de graad. De basisvorming is dezelfde als voor alle andere studierichtingen binnen deze arbeidsgerichte finaliteit.

Voor wie?

Ben je geïnteresseerd in mode en trends? Zijn kleding en interieur belangrijke facetten in jouw leven? Wil je je verdiepen in alle aspecten, van ontwerp tot afgewerkt product, van presentatie tot verkoop, van kleding, accessoires en interieur? Danis dit jouw richting!

VERVOLGOPLEIDINGEN IN HETZELFDE DOMEIN

DERDE GRAAD:

  • Moderealisatie
  • Textielverzorging