Ga naar de inhoud

FOTM – Topsport

Ons AMB-project Futureproof on the Move (FOTM) is ondertussen al aan zijn volgende editie begonnen. Onderaan dit artikel vind je onze planning voor september 2024. Hier een verslagje van onze eerste activiteit.

AMB@ Hubo Handbal – KTSV Eupen

De strafste handbalwedstrijden vind je vanaf dit seizoen niet meer in de Bene-league maar in de Super Handball League. De naam veranderde maar de ingrediënten bleven hetzelfde: spanning, sfeer én topsport! 

Ook dit jaar konden zowel onze leerlingen, ouders als leerkrachten genieten van de eerste match van het seizoen in de Super Handball League, namelijk die van Hubo Handbal. Met een vernieuwde staf en met enkele nieuwe spelers was het resultaat moeilijk te voorspellen. Al snel bleek dat de ploeg minstens zo talentvol is als vorig jaar. De wedstrijd tegen Eupen werd dan wel met 1 punt verschil verloren (27-28) maar met een tikkeltje meer geluk aan hun kant had het helemaal anders kunnen uitdraaien. Vooral de vechtlust sierde Hubo Handbal. Nadat de bezoekers na de rust een kloof van 5 punten wisten te slaan, slaagde Hubo Handbal er toch in om van het slot van de match een échte thriller te maken. Samen met de massaal opgekomen en vurige supporters maakten ze er een prachtig en zenuwslopend slot van. Het lijkt ons een kwestie van tijd vooraleer het geluk ook aan de kant van Hubo Handbal zal staan. We danken Hubo Handbal dat we deze match gratis mochten bijwonen en we wensen hen heel veel succes toe het komende seizoen! 

Voor zij die er niet bij waren… de volgende thuiswedstrijd van Hubo Handbal is op 21 september (20.15u te Hasselt) tegen Sezoens Achilles Bocholt. Geloof ons… het is absoluut de moeite waard om te gaan kijken!

Meer info via: https://www.facebook.com/hubohandbal en https://sportactua.be/nipte-thuisnederlaag-voor-hubo-handbal/?fbclid=IwY2xjawFK2tBleHRuA2FlbQIxMAABHa5IHlbpH-ies5Wv_kKlAY3oJ-H2jc-YhnvAgwkL8czhUsDdyk9vNv3GfQ_aem_VDaXF49xD-3i4vQVv8fLOQ 

#DankjewelHuboHandbal #Samenwerking #Respect #Sport&cultuur@AMB