Ga naar de inhoud

Sportbezoeken

Weeral een berichtje over sport … maar met bijna 150 leerlingen in onze sportafdeling is dat ergens wel normaal, hé.

STVV – Matte Smets

Onze leerkrachten maakten gretig gebruik van de Ladies Day op STVV. Een ideale gelegenheid om oud-leerling Matte Smets nog eens aan het werk te zien. Vorig jaar nog op onze schoolbanken, nu een succesvolle profvoetballer.

Matte en onze sportleerkracht mevr. Vissers

Hubo Handbal

Onze maandelijkse uitstap met de belevingscheques van AMB bracht ons dit weekend in de Alverberg te Hasselt. Prachtig om twee sportteams in een zeer goed gevulde sporthal het beste van zichzelf te zien geven. Dankzij een bijzonder enthousiaste speaker en een uitbundig publiek was er een geweldige sfeer! Dankzij de uiteindelijk verdiende overwinning tegen Sporting Pelt heeft Hubo Handbal nu een erg grote kans om de titelfinale tegen Bocholt te spelen. Op zaterdag 6 mei weten we het zeker… 

Tof dat we (leerkrachten, ouders en leerlingen van AMB) aanwezig mochten zijn op deze topmatch. Toch spijt dat je er niet bij was? Terecht! Gelukkig kan je wel nagenieten via https://www.facebook.com/hubohandbal en https://www.facebook.com/watch/?v=905159024087653&ref=sharing . Je vindt er leuke foto’s en filmpjes, alsook een verslag van de match. 

#sport&cultuur@AMB

Handbal … niet voor doetjes 😉