Ga naar de inhoud

Trotse School

Vorige week deed STVV het nog prima in en tegen Club Brugge. De kanaries speelden er vrank en vrij en via onze oud-leerling Matte Smets kwamen ze al vroeg in de wedstrijd bijna op voorsprong. Uiteindelijk werd het een verdienstelijke 1-1.

Afgelopen zondag stond er een nieuwe, zware uitdaging op het programma. Koploper Union kwam namelijk op bezoek in Sint-Truiden. Het was voor ons, als school, een uitgelezen kans om Matte en zijn ploeggenoten aan te moedigen. 

Met 37 leerlingen, leerkrachten en ouders trokken we naar Stayen. STVV liet aanvankelijk enkele mooie dingen zien. Achteraf gezien moeten we evenwel toegeven dat Union een maatje te sterk was.

Met 4 tegengoals dropen we een beetje ontgoocheld af. Toch konden we ons uiteindelijk alsnog verwarmen aan een ‘meet en greet’ met ‘onze’ Matte. Desondanks de nederlaag maakte hij tijd vrij voor een babbel en een leuke foto. We zijn ervan overtuigd dat hij nog een mooie carrière voor zich heeft. We zullen hem hoe dan ook blijven volgen en steunen.