Ga naar de inhoud

Finalisten!

In het winderige Pelt vond op woensdag 16 februari de halve finale plaats van het provinciaal kampioenschap waar de jongens van Atheneum Bilzen een klikkende 0-3 cijfers op het bord konden zetten na een boeiende eerste helft met een prachtige vrije trap van Jelle Quarem die jammer genoeg op de lat uiteenspatte.

Het bleef  0-0 bij de rust, na 10 minuten in de 2de helft konden we de netten laten trillen dankzij Tom Speckens,  niet veel later konden we de 0-2 scoren via een prachtige voorzet van Axl Broekmans, waar Doriano Fumarola   moederziel alleen aan de tweede paal stond en zo kon hij  de bal rustig  binnentikken. De wedstrijd was toen zo goed als gespeeld. Uiteindelijk kwam er nog een goal van Jelle Quarem die deze keer via de onderkant van de lat voor de derde keer de netten kon laten trillen en zo konden ze de finale al ruiken.

Na het eindsignaal van de scheidsrechter brak de vreugde los en staan de jongens van Martinus Bilzen in de finale die gespeeld gaat worden in Genk

Verslag: Jarne Cunen 6LOSP